Taxi
Taxi
Taxa Syd køber Taxi 4×27

Taxa Syd køber Taxi 4×27

Taxa Syd køber Taxi 4×27

Pressemeddelelse 29.02.2024:

Taxa Syd har opkøbt Cabonline Groups aktiviteter i Danmark, der består af taxivirksomheden Taxi 4×27.

Købet af Taxi 4×27 i Danmark er en betydningsfuld milepæl for Taxa Syd. Opkøbet er et vigtigt skridt i Taxa Syds strategiske udvidelse og virksomhedens ønske om en styrket position på det danske marked.

Vi er rigtig glade for, at vi i dag kan fortælle, at vi har opkøbt Cabonline Groups aktiviteter i Danmark. Det vil styrke vores nuværende tilstedeværelse, og derudover giver det os adgang til nye markeder i København, Aarhus og andre byer, hvor Taxi 4×27 opererer i dag” Udtaler Tadzudin Kasami, administrerende direktør for Taxa Syd og fortsætter:

Taxa Syd ser frem til at byde velkommen til alle vognmænd, chauffører og medarbejdere fra Taxi 4×27. Vi glæder os til et godt samarbejde og til at fortsætte den gode service, som vores kunder forventer af os.”

For at sikre en glidende overgang for kunder, vognmænd, chauffører, medarbejdere, samarbejdspartnere og andre interessenter vil Taxa Syd i den kommende periode arbejde tæt sammen med Cabonline Group.

Købet betyder, at Taxa Syd koncernen fra d. 29. februar 2024 overtager alle Cabonline Groups medarbejdere, kontrakter og drift i Danmark.

Om Taxa Syd koncernen

Taxa Syd ejes af Droskeselskabet Taxa Syd a.m.b.a., der et andelsselskab, der har drevet taxavirksomhed i Odense siden 1922.

Droskeselskabet startede med et beskedent vognantal på 15, men i løbet af årene via udvidelser og fusioner er vi i dag oppe på ca. 220 vogne og 30 busser. Med købet af Taxi 4×27 kommer vi op på 550 vogne og 30 busser, der kører i hele landet, og vi kan nu kalde os for landets tredjestørste taxiselskab.

For yderlige information, kontakt:

 

Tadzudin Kasami
Adm. direktør Taxa Syd:
+45 2216 6470
tka@taxasyd.dk

Dag Kibsgaard-Petersen
VD og koncernchef Cabonline
+47 40 011 981
dag.kibsgaard-petersen@cabonline.com 

Thomas RB Petersen
Adm. direktør Cabonline Danmark
+45 2727 2700
thomas.petersen@cabonline.com

 
 
taxa

Bestil din taxa her