Taxi
Taxi

Beregn din pris

Beregn
0
Kilometer
0
Time
0
Minutter
0
DKK
Bestil taxa
Send
Price Calculator

Taxa pris beregner

Brug vores taxa pris beregner ovenover og beregn, hvor meget det vil koste dig at køre med Taxa Syd.

Bruger du vores taxa beregner, er du sikker på ikke at komme til at betale mere, end den udregnede pris.

På den måde slipper du for at skulle betale mere, selvom I skulle komme ud for kø eller omveje på turen. Dette gælder også på længere ture, hvis du f.eks. skal fra Fyn til Jylland.

Prisberegneren virker på den måde, at du indtaster din startdestination, slutdestination, dato, tidspunkt og antal personer, og herefter kommer en fast pris frem. Hvis du ønsker denne pris, kan du indtaste dine kontaktoplysninger og booke turen.

Hvad påvirker prisen på din taxakørsel?

Der er flere faktorer, som påvirker prisen på din taxakørsel. På en taxatur uden brug af taxa pris beregner kan prisen på en taxa blandt andet påvirkes af trafikken, kødannelser og vejrforholdene. Men disse faktorer er altså underordnede, når du bruger vores prisberegner.

Skal du på turen krydser broer eller med færge, betales dette særskilt. Derudover kan du være berettiget til tilskud, hvis du f.eks. er pensionist eller har et handicap.

Sådan virker vores taxa beregner

Det, der påvirker taxaprisen i vores prisberegner, er fastsat af Trafik- og Byggestyrelsens takster. Prisen afhænger af følgende faktorer:

  • Om du skal bruge en lille bil med plads til fire passagerer, eller du skal bruge en stor vogn, som kan rumme 5-8 passagerer: Det er dyrere at køre i en stor vogn
  • Om turen foregår på en hverdag eller en weekend/helligdag: Det er dyrere i weekender og på helligdage
  • Hvad tid på døgnet turen foregår: Det er dyrere i tidsrummet 18:00-06:00
  • Om du medbringer ekstra bagage som f.eks. en cykel: Dette koster ekstra
  • Om du har brug for ekstra hjælp eller trappemaskine i forbindelse med turen: Dette koster ekstra
  • Om turen foregår i din egen kommune eller ej

Se vores faste priser

Brug vores taxa pris beregner ovenover, og beregn hvor meget det vil koste dig. Du kan læse mere om vores faster priser, ved at klikke på knappen nedenunder.

FAQ

Hvad er prisen for en taxatur?

Prisen på en taxatur afhænger af mange forskellige faktorer som f.eks., hvad tid på dagen turen foregår på, om det er en hverdag eller weekend/helligdag, hvor lang turen er og lignende. Afhængigt af disse faktorer er der forskellige startgebyrer og km-priser på turen.

Hvordan beregnes prisen for en taxatur?

Prisen for en taxatur beregnes hos Taxa Syd på basis af nogle fastsatte takster fra Trafik- og Byggestyrelsen.

Hvordan fungerer en taxaprisberegner?

Taxa Syds taxaprisberegner fungerer ved, at du indtaster startdestinationen, slutdestinationen, datoen, tidspunktet og antallet af personer på din tur. Herefter udregner prisberegneren en fast pris på din taxatur, som ikke vil stige som følge af f.eks. vejrforhold og trafikken.

Hvilke faktorer påvirker prisen for en taxatur?

Der er flere faktorer, som påvirker prisen for en taxatur. Disse faktorer er blandt andet tidspunktet for turen, længden, ruten, vejrforholdene, trafikken og antal passagerer.

Hvad koster det at køre taxa?

Det er meget forskelligt, hvad det koster at køre taxa, og det er heller ikke det samme for alle personer. Det skyldes, at nogle befolkningsgrupper som f.eks. pensionister kan få tilskud til deres taxatur. Derudover påvirkes prisen af en masse forskellige faktorer. Men generelt er det dyrere at køre med taxa end f.eks. bus.

Hvad er loven om taxapriser?

Loven om taxapriser siger, at alle taxaselskaber skal overholde de priser, som er fastsat af det landsdækkende prisloft. Derudover skal priserne tydeligt fremgå på hjemmesiden, så man som kunde kan finde ud af, hvad der påvirker prisen for ens taxatur.

taxa

Bestil din taxa her