Taxi
Taxi

Find en taxa i Odense Tlf. 66154415

Taxa Syd i Odense kan med over 100 vogne sikre dig kørsel dag og nat. Du kan bestille din næste taxa på telefon eller mail.

Taxa syd i Odense

Du kan beregne et estimat på, hvad din taxa vil komme til at koste ved at benytte vores prisberegner. Indtast din start- og slutdestination, tid & dato samt antal personer for at beregne et estimat på din tur.

Vores taxaer i Odense kører ud i hele Odense kommune. Vi står klar med vores 108 vogne, når du har brug for en taxa i Odense uanset tidspunkt og antal personer. Vi sender en af vores professionelle vognmænd, som bringer dig lige derhen, hvor du ønsker. Kontakt os i dag for at bestille en taxa i Odense.

Telefon nummer: 66154415

Beregn
0
Kilometer
0
Time
0
Minutter
0
DKK
Bestil taxa
Send

Takster og priser i Odense

Se priser og takster for Odense Taxa.

Taxapris: Alm. vogn – fire passagerer Start Km-pris Pr. minut
Takst 1: hverdage kl. 06-18 44,00 13,00 7,17
Takst 2: kl. 18-06 samt weekend og helligdage hele døgnet 53,00 15,28 7,43

Chauffører i Odense køre dig fra a til b

Når du bestiller en taxa i Odense, kan du læne dig helt tilbage i sædet og nyde turen. Vores Odense taxaer sikrer dig en behagelig tur og vil gøre alt for, at du får den bedste oplevelse. Chaufførerne i vores Odense taxaer er velkendte i området, hvilket sikrer dig den bedste taxatur i Odense.

Kvaliteten af køreturen er et af vores vigtigste fokuspunkter, så derfor gør vi alt for at tilbyde en behagelig tur. Som en ekstra kvalitetskontrol er alle vores taxaer udstyret med overvågningskameraer, som sikrer både din og chaufførens sikkerhed, så derfor skal du ikke tænke på andet end at nyde turen i vores Odense taxa. Du kan altid føle dig tryg ved at bestille en af vores taxaer i Odense.

Taxa priser i Odense, som du kan regne med

Når du kører med en af vores vogne, er der ingen skjulte omkostninger på taxaer i Odense. Hvis du har benyttet vores prisberegner, kan du sikkert regne med, at beløbene stemmer nogenlunde overens, og at der ikke bliver tillagt nogle mærkelige gebyrer eller ekstra omkostninger.

Ved betaling for din taxa i Odense kan du selv vælge, om du vil betale for din tur kontant eller via betalingskort. Vi tager imod begge former for betaling uden nogle ekstra omkostninger. Du får naturligvis en kvittering på din tur, så du kan holde styr på dine udgifter i forbindelse med transport.

Taxa Odense FAQ

Du bestiller en taxa i Odense ved at ringe til os på tlf. 66154415. Vi har åbent for telefonen hele døgnet rundt, så uanset om du ringer i dagtimerne eller midt om natten, har vi en Odense taxa, som er klar til at køre ud til dig.

Odense Taxa er en del af Taxasyd, som dækker alle områder på Fyn og i Odense. Derfor kører vi ud til dig uanset hvor i Odense, du befinder dig. Hvis du skal transporteres til et område, som ligger udenfor Odense, kører vi dig også derhen.

Du kan ringe til 66154415 for at bestille en taxa i Odense. Odense Taxa står klar med vogne, som kan være ude ved dig inden for kort tid, og køre dig derhen, du ønsker.

En taxa i Odense Taxa kan have helt op til 8 passagerer med. Vores store taxaer har plads til 5-8 personer. Hvis der er mindre end 5 passagerer, sender vi en almindelig vogn, som har plads til op til 4 passagerer.

Hvis du har glemt noget i en taxa fra Taxasyd, kan du hente dine ting i vores administration, Ove Gjeddes Vej 16, 5220 Odense SØ. Åbningstiderne lyder på 9-15 mandag til torsdag og 9-13 om fredagen.

Prisen på en taxa i Odense afhænger af, hvornår på døgnet din tur finder sted, samt hvor stor vognen er. Priserne på en taxa i Odense lyder:

Taxapris: Alm. vogn – 1-4 passagerer

  • Hverdage 06-18 – starttakst 44,- & 11,88,- pr. kørt kilometer eller 5,93,- pr. kørt minut
  • Hverdage 18-06 samt weekend og helligdage – starttakst 53,- & 14,09,- pr. kørt kilometer eller 7,32,- pr. kørt minut

Taxapris: stor vogn – 5-8 passagerer

  • Hverdage 06-18 – starttakst 44,- & 18,03,- pr. kørt kilometer eller 6,66,- pr. kørt minut
  • Hverdage 18-06 samt weekend og helligdage – starttakst 53,- & 21,49,- pr. kørt kilometer eller 7,84,- pr. kørt minut

Du kan nemt og hurtigt få fat i en taxa fra Odense Banegårdscenter. Når du forlader banegårdscenteret og går ud imod busstationen, finder du taxaernes parkeringspladser. Du kan ringe efter en vogn på 66154415, som kan holde klar, når du ankommer til banegårdscenteret.

Odense Taxa er en del af Taxasyd, som kører ud på hele Fyn. Uanset hvilken kommune, du befinder dig i på Fyn, kører vi ud til dig.

taxa

Bestil din taxa her