Taxi
Taxi
par får stor bagage med i taxaen

Kontakt os

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information? Send os gerne en besked eller giv os et opkald.

Kontakt oplysninger

Adresse
Taxa Syd
Ove Gjeddes Vej 16
5220 Odense SØ
Tlf. 66 15 66 31 (Der kan ikke bestilles TAXA på dette nummer)
Mail: info@taxasyd.dk (Der kan ikke bestilles TAXA på denne Mail)

Åbningstider (administrationen)
mandag - torsdag 9.00 - 15.00
fredag 9.00 - 13.00

Telefontider
mandag - fredag 10.00 - 13.00

taxa syd holder ved middelfart banegård

Glemte sager

Hvis du har glemt eller tabt en genstand i en taxi fra Odense Taxa, kan genstanden afhentes på Taxa Syds administration, Ove Gjeddes Vej 16, 5220 Odense SØ. Der er åbent mandag til torsdag mellem kl. 9 og 15 og fredag mellem kl. 9 og 13. Uafhentede effekter vil senest efter 14 dage blive indleveret til hittegodskontoret.

Har du glemt eller tabt effekter i en af de andre byer, som Taxa Syd betjener, og genstanden efterfølgende findes i vognen, bliver genstanden afleveret på hittegodskontoret den efterfølgende hverdag.

Vær venligst opmærksom på at vi desværre oplever, at passagerer der efterfølgende kører med den vogn, hvor der er glemt eller tabt noget, fjerner den glemte genstand og beholder den, før chaufføren bemærker den. Det sker især ved værdigenstande som tegnebøger, mobiltelefoner o.lign.

to sidder i lækker taxa

Oftest stillede spørgsmål

Sidder du inde med spørgsmål? Tag et kig på de oftest stillede spørgsmål, og se om du finder svaret. Vi sidder altid klar på telefonen, hvis du har yderligere spørgsmål.

Klager

Taxa Syd  gennemfører ca. xxxxx ture hvert år og selv om vi bestræber os på, at alle kunder skal have en god oplevelse, vil der desværre være kunder der har en dårlig oplevelse.

Har du haft en dårlig oplevelse, vil vi meget gerne høre om den, og du er derfor velkommen til at rette henvendelse til os.

Send en mail til os på mailadressen: info@taxasyd.dk

 

taxa

Bestil din taxa her